Friday, November 30, 2007

Sebelum Cahaya - Letto

Friday, November 30, 2007

Letto - Sebelum Cahaya


ku teringat hati

yang bertabur mimpi

kemana kau pergi cinta

perjalanan sunyi

engkau tempuh sendiri

kuatkanlah hati cinta


ingatkan engkau kepada

embun pagi bersahaja

yang menemanimu sebelum cahaya

ingatkan engkau kepada

angin yang berhembus mesra

yang kan membelaimu cinta


kekuatan hati yang berpegang janji

genggamlah tanganku cinta

ku tak akan pergi meninggalkanmu sendiri

temani hatimu cinta


ingatkan engkau kepada

embun pagi bersahaja

yang menemanimu sebelum cahaya

ingatkan engkau kepada

angin yang berhembus mesra

yang kan membelaimu cinta


ku teringat hati

yang bertabur mimpi

kemana kau pergi cinta

perjalanan sunyi

engkau tempuh sendiri

kuatkanlah hati cinta


ingatkan engkau kepada

embun pagi bersahaja

yang menemanimu sebelum cahaya

ingatkan engkau kepada

angin yang berhembus mesra

yang kan membelaimu cinta


Popularity: 55% [?]


Sumber: LirikLaguIndonesia.Net

Finally punya blog :)

Akhirnya punya Blog juga :) hmmm sebenernya bukan pertama kali punya blog sih.
Dulu waktu masih kerja buat tapi gak sempet posting (sok sibuk ceritanya hehehe).
Ya moga-moga aja kali ini rajin posting,maklum udah jadi ibu RT skr daripada bengong2 dirumah sekalian buat dokumentasi pertumbuhan Pascal ( he's my son), walaupun agak2 telat, maklum umurnya mau 21 bulan tgl 4 Desember nanti.Well ini untuk perkenalan aja dulu ya, soalnya film Supernatural di Trans7 udah mulai tuh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...